HET DOEL

De vereniging "Salviamo La Barcaccia" (Red de Lekkende Boot), is opgericht door vertegenwoordigers van de Nederlandse gemeenschap in Italië.

 

Het doel van de vereniging is het werven van fondsen, zowel in Italië als in het buitenland, allereerst voor de restauratie van de Barcaccia fontein en ander cultureel erfgoed van de Gemeente Rome, die rondom de voetbalwedstrijd AS Roma-Feyenoord door Nederlanders zijn beschadigd. De beroemde, aan de voet van de Spaanse trappen gelegen Barcaccia fontein heeft blijvende schade opgelopen.

 

Wij, als Nederlanders, kunnen met deze actie laten zien, dat we deze vernielingen zeer betreuren en - als particulieren - de Gemeente Rome steunen.

Getekend door het bestuur van de vereniging Salviamo La Barcaccia en gestund door het Comité van Aanbeveling.

 

Angela Mannaerts, Marius de Gaay Fortman , Claudia de Regt, Elisabeth Jane Bertrand, Maarten van Aalderen, Dominee Tiene Brouwer en Prinses Christina, de (vorige) Nederlandse Ambassadeur Michiel den Hond, de Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, politicus Hans Wiegel, Ed Nijpels als Voorzitter van de Stichting Vrienden van de Kerk van de Friezen, de theoloog Antoine Bodar en de voormalige voorzitter van de KRO Frans Slangen

 

DE DONATEURS

Koningklijke Woudenberg Groep

Salviamo La Barcaccia Fund

The Kingdom of the Netherlands

Scusa Roma

Fund

Celeanum Gymnasium, Zwolle

 

Donaties kunnen worden gestort op de rekening, die de vereniging heeft geopend bij de Credito Artigiano bank in Rome (IBANIT17E0521603225000000001500, SWIFT BPCVIT2S)

HET FONDS

GEBRUIK VAN  HET FONDS

Fontana dei Giardini

Salviamo La Barcaccia

Fontana delle Api

Fontana delle Api

Salviamo La Barcaccia

Angela Mannaerts (Salviamo la Barcaccia) & Mr.  Louis Kamps Koningklijke Woudenberg

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

We doen ons best om binnen 24 uur een reactie te sturen

 ASSOCIAZIONE ITALIANA SENZA SCOPO DI LUCRO  Codice Fiscale n° 97833700582 | Tel. +39 06 474 3432  |   Piazza dell'Orologio, 7, Roma RM.